Censurkomitéen KP16

Fra venstre; Renè Holm, Jeannette Ehlers, Anders Bonnesen, Louise Hindsgavl og Peter Linde Busk.


René Holm (f. 1967) er født og bosat i Esbjerg. Han er uddannet på Århus Kunstakademi  i 2001 – 2006, Udover at være en produktiv billedkunstner, der alene i 2015 er repræsenteret på flere internationale kunstmesser, bl.a. Art Basel, arbejder Holm også som underviser i flere sammenhænge, og holder foredrag om kunst. Han fungerer som formand for det rådgivende kommunale kunstråd i Esbjerg, og har sin første soloudstilling på et dansk museum i 2016.

Jeannette Ehlers (f. 1973) er bosat i København, og arbejder som video- og performancekunstner. Hendes værker har været vist over hele Europa, i USA og Canada, ligesom hun har haft flere soloudstillinger i Danmark, bl.a. på Nikolaj Kunsthal i 2014. Samme år modtog hun Statens Kunstråds arbejdslegat.

Anders Bonnesen (f. 1976) bor og arbejder i København, og er uddanet ved både Det Jyske Kunstakademi og Det Kgl. Danske Kunstakademi i henholdsvis 2000 og 2005. Bonnesen arbejder med billedkunst og skulptur, og har bl.a. udstillet på Århus’ Sculpture by the Sea og KØS Museum for kunst i det offentlige rum. Han var endvidere medstifter af udstillingsstedet Skulpturi.dk.

Louise Hindsgavl (f. 1973) bor og arbejder i København. Hun er udannet fra Designskolen Koldings linie for glas og keramik i 1999. Hindsgavl er især kendt for sine eventyrlige og forvrængede porcelænsfigurer, som hun har været repræsenteret med på udstillinger over hele verden. Herhjemme har hun bl.a. haft soloudstillinger på Skovgaard Museet og Randers Kunstmuseum.

Peter Linde Busk (f.1973) er født i København, men bor og arbejder i dag som billedkunstner i Berlin. Han blev uddannet fra The Royal Academy of Arts i London i 2009, og har før da studeret kunst i både Dusseldorf og New York. Siden da er hans kunstnerriske karriere forsat i det internationale spor, men det er også blevet til soloudstillinger på dansk jord.

 

KPs billedarkiv


Fotografierne må gerne benyttes til egne ikke kommercielle formål. Husk dog altid at kreditere fotografen.


Kunstnernes Påskeudstilling
Kunsthal Aarhus, J.M. Mørks Gade 13,
DK-8000 Aarhus C
Kontakt: info@kp-spring.dk // Tlf.: +45 22512243

KP på Facebook