SPRING17


Fra SPRING17. Malerier af Julie Greve Lindholm, installation af Carola Björk og skulptur af Yngvild Sæter (Foto: Jens Møller)

SPRING17 kunne man møde værker af Carola Björk (SE), Kamilla Jørgensen, Julie Greve Lindholm og Yngvild Sæter (NO).
Ekstraordinært i år ikke alene i Kunsthal Aarhus men også i Dome of Visions på Aarhus Havn, hvor Yngvild Sæter installerede en række skulpturer med den overordnede titel
'Advanced notice of arrival - the future presents the past'.

Yngvild Sæter sagde om dette projekt:
'I mit arbejde forsøger jeg at give slip på mine forventninger til at forstå fremtiden. Jeg prøver ikke at forstå, hvilke funktioner fremtidige objekter har, men snarere hvordan de kommer til at se ud. Forestillingen om fremtiden set gennem det æstetiske guider min fortolkning af moderne genstande og materialer. Jeg forsøger at forestille mig, hvordan en forsker i en fjern fremtid vil læse materialer fra vores tid, påvirket af æstetikken i hendes egen tid. For eksempel: Man finder en del af et lastskib i en arkæologisk udgravning 500.000 år fra nu. Alle oplysninger omkring objektet er gået tabt. Hvordan fortolkes dette fund? Hvordan præsenteres det for offentligheden?'
 
Som foregående år var SPRING et resultat af et langt forberedende arbejde gennem måneder, hvor udstillere og vejleder har mødtes med passende mellemrum for at få hold på både udstillingens helhed, de enkelte projekter samt den fælles katalogudgivelse. Vejleder har i år været billedkunstner Tanja Nellemann Poulsen.

Det er KPs bestyrelse, der udpeger SPRING udstillerne på baggrund af indsendte projektforslag.


Links:


Carola Björk
(SE)
Julie Greve Lindholm
Kamilla Jørgensen
Yngvild Sæter (NO)

Vejleder på SPRING17 var Tanja Nellemann


Fra SPRING17. Skulptur af Yngvild Sæter, installation af Kamilla Jørgensen og malerier af Julie Greve Lindholm (Foto: Jens Møller)


SPRING17 - billeder


SPRING17 - i forgrunden installation 'RE' af Carola Björk (Foto: Jens Møller)

SPRING17 - til højre skulptur af Yngvild Sæter (Foto: KP)

SPRING17 - 'Franær' malerier af Julie Greve Lindholm (Foto: Jens Møller)

SPRING17 - 'Alfabet' installation af Kamilla Jørgensen (Foto: Jens Møller)

SPRING17 - 'Advanced notice of arrival' skulpturer af Yngvild Sæter i Dome of Visions på havnen i Aarhus (Foto: KP)

SPRING17 - 'Advanced notice of arrival' skulpturer af Yngvild Sæter i Dome of Visions på havnen i Aarhus (Foto: Jens Møller)

SPRING17 - 'Advanced notice of arrival' skulpturer af Yngvild Sæter i Dome of Visions på havnen i Aarhus (Foto: Jens Møller)

SPRING17 - 'Advanced notice of arrival' skulpturer af Yngvild Sæter i Dome of Visions på havnen i Aarhus (Foto: Jens Møller)

KPs billedarkiv


Fotografierne må gerne benyttes til egne ikke kommercielle formål. Husk dog altid at kreditere fotografen.


Kunstnernes Påskeudstilling
Kunsthal Aarhus, J.M. Mørks Gade 13,
DK-8000 Aarhus C
Kontakt: info@kp-spring.dk // Tlf.: +45 22512243

KP på Facebook