Censurkomitéen KP22

Censurkomitéens opgave

Censurkomitéen, der er udpeget af KP's bestyrelse, udvælger værkerne til KP22 på grundlag af indsendt værkdokumentation + evt. projektbeskrivelser eller redegørelser for kunstneriske intentioner, hvis det er oplyst af indsender.
Censurkomitéen får under censureringen ikke andre oplysninger om indsender end journalnummer og evt. navn ved begrundet forespørgsel.

Kunstneriske kriterier
Censurkomitéen sammensætter udstillingen alene ud fra kunstneriske kriterier. Alle andre kriterier er censureringen uvedkommende.
Den samlede censurkomité tager stilling til samtlige indsendte værker.

Spilleregler
Værkerne til KP udvælges over 3 runder på grundlag af uploadede digitale billedfiler eller video- og lydfiler indsendt på usb-disk eller via wetransfer.com.
1. runde:
Alt materiale gennemses. Er der én censor, der ønsker at gense et eller flere af indsenders værker, går alt videre til 2. runde.
2. runde:
Her kan vælges enkeltværker ud. Er der mindst to censorer, der ønsker at gense et eller flere af indsenders værker går disse videre til 3. runde.
3.runde:
Sidste og afgørende - her udvælges værkerne til udstillingen. Der skal være mindst tre censorer (almindeligt flertal) der går ind for et værk, for at det antages.


Lilibeth Cuenca Rasmussen

Foto: Bjarke Johansen

Lilibeth Cuenca Rasmussen
født 1970 (i Manila, Fillipinerne) – bor og arbejder i København.
Uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi.
Lilibeth Cuenca Rasmussens praksis er baseret på performance, ofte omformet til andre materialer og medier som video,fotografi, skulptur og installation. I sine arbejder involverer hun både egen krop, tekster, sang, kompositionsmusik samt kostumer som scenografiske elementer.


Lars Heiberg

Foto:

Lars Heiberg
født 1969 – bor og arbejder i København.
Uddannet fra Det Jyske Kunstakademi.
Arbejder med maleri, skulptur, video og tegning.


Peter Land

Eget foto

Peter Land
født 1966 – bor og arbejder i København.
Uddannet fra det Kongelige Danske Kunstakademi og Goldsmith College i London.
Arbejder med skulptur, video og maleri og har desuden lavet en lang række markante offentlige udsmykninger.


Jeanette Land Schou

Foto: Stine Petersen

Jeanette Land Schou
født 1956 – bor og arbejder i København.
Uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi, Københavns universitet; kunsthistorie og æstetik samt film- og medieanalyse. Postgraduate in Electronic Imaging, DJCA, Dundee, Scotland.
Arbejder med fotografi.


Søren Taaning

Foto:

Søren Taaning
født 1964 – bor og arbejder i Kibæk (Vestjylland).
Søren Taaning var sammen med René Schmidt en af skaberne bag Deep Forest Art Land, og i dag er han sammen med Schmidt en del af stedets kunstneriske ledelse. I sin kunstneriske praksis arbejder Taaning med en socialt, deltagerbaseret og samfundsdebatterende kunst.


 

Rul til toppen