ÅBNING KP20, SPRING20 + KP21-digital

Vi er i KP meget glade for endelig at kunne erklære KP20, SPRING20 og KP21-digital for åbne.

KP21-digital er en ren online udstilling man kan gå lige til via dette link https://kp-digital.kp-spring.dk

Anderledes forholder det sig med KP20 og SPRING20 i Kunsthal Aarhus, der er underlagt de gældende Covid-19 restriktioner og derfor først kan åbne for publikum fra onsdag d. 21. april kl. 11.
Udstillingsperioden er 21. - 29. april. Åbent hver dag kl. 11-19 inklusiv mandag d. 26. april. Der kræves coronapas for at komme ind i Kunsthal Aarhus.
Mere om coronapas her: https://www.sundhed.dk/borger/min-side/corona/covidpas/

Selvom både KP20 og SPRING20 allerede nu er installeret i Kunsthal Aarhus, har tiden ikke været til at gennemfotografere udstillingerne, men vi vil løbende lægge billeder/lyd og smagsprøver på værker op på denne side indtil det bliver muligt at opleve det hele ved selvsyn.

Indtil videre har vi et par kataloger klar

Det er naturligvis en lidt tør omgang ikke at kunne mødes i Kunsthal Aarhus i dag, men vi har ladet bestyrelsesmedlem i KP Pernille Lærke Andersen og forretningsfører for KP Ole C Hansen improvisere en lille velkomsttale til anledningen - det er vist det nærmeste vi kan komme en live-situation lige nu.

KUNSTPRISER - uddeles allerede nu

Lørdag d. 27. marts kl. 15. afslører vi på denne side (nye opslag), hvem der modtager de tre første kunstpriser;
KP-prisen på 10.000 kr. doneret af Aarhuus Stiftstidendes Fond. Modtagerne er udvalgt blandt udstillerne på KP20 af juryen bestående af Lisbeth Bachman, Pernille Lærke Andersen, Jens Erik Sørensen og Jesper Rasmussen, .
H+H rejselegat på 10.000 kr. doneret af Hans-E Møller-Hansen og Per Haansbæk, der også har udvalgt modtageren blandt udstillerne på KP20.
Censorernes Pris på 10.000 kr. doneret af KP-digital. Modtageren er udvalgt blandt udstillerne på KP21-digital af censurkomitéen på KP21-digital; Amalie Smith, Signe Klejs og Jacob Tækker.

Den fjerde kunstpris, der i år er knyttet til KP, Publikumsprisen på 10.000 kr. doneret af Aarhus Stiftstidendes Fond, uddeles ved udstillingsperiodens afslutning ultimo april. Den uddeles på grundlag af publikumsafstemning.

 

 

 

Rul til toppen