Signe Klejs
Født 1974 - bor og arbejder i Aarhus.
Uddannet på Designskolen Kolding og Universität der Künste Berlin.
Signe Klejs Arbejder i mange forskellige genrer såsom billedkunst, scenekunst, stedsspecifik kunst, installationer og transmediale projekter.
Kleis har udstillet vidt og bredt i Skandinavien, det øvrige Europa samt i Asien og USA. I Aarhus kender vi det markante lyskunstværk 'Hesitation of Light' på Ringgadebroen (2017 -), og den permanente lysinstallation 'Zeitgeist' på facaden af Kvindemuseet, Aarhus (2019 -).
Amalie Smith
Født 1985 - bor og arbejder i København.
Uddannet fra Forfatterskolen (2009) og Det Kongelige Danske Kunstakademi (2015).
Amalie Smith arbejder med tekst og billeder i form af udstillinger, video og lyd og har udgivet otte bøger, heraf senest Thread Ripper (2020). Hun er optaget af, hvordan idé og materie hænger sammen, og den interesse har ført hende til emner som græsk svampedykkerdans, kødædende planter på Læsø, vævet tekstil som det digitales grundstof, og farven i antik skulpturkunst.
Amalie Smiths værker har blandt andet været vist på Statens Museum for Kunst, Kunsthal Charlottenborg, ARoS, Museet for Samtidskunst, ARKEN, Lunds Konsthall samt været udstillet i Melbourne, London, Leeds, Reykjavik, Riga, Malmø og Kunstmuseum Bonn i Tyskland.
Har i 2018 udført Udsmykningsopgave til Ørestad Gymnasium.
Jacob Tækker
Født 1977 - bor og arbejder i Helsingør
Uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi 2000-2006 samt Gerrit Reitveld Academy, Amsterdam 2003-2003.
Jacob Tækker arbejder med digitale medier, installationer og performance.
Tækker har udstillet både solo og på gruppeudstillinger i de skandinaviske lande samt i Tyskland.
Her et par eksempler;
2019: Planet Cockaigne, Huset for Kunst og Design Holstebro
2018: Today I died, Kulturcentrum Konsthall, Ronneby, Sverige
2014: Apophenia Cloud Travel Apparatus, Overgaden Institute of Contemporary Art, DK
2013: Sognet/The Parish, V. Sottruo Kirke. DK
2012: All in my head / Alles in meinem Kopf, Kiel, Tyskland
Censurkomitéens opgave
Censurkomitéen, der er udpeget af KP's bestyrelse, udvælger værkerne til KP21-digital på grundlag af værkerne selv + evt. projektbeskrivelser eller redegørelser for kunstneriske intentioner, hvis det er oplyst af indsender.
Censurkomitéen får under censureringen ikke andre oplysninger om indsender end journalnummer og evt. navn ved begrundet forespørgsel.
Kunstneriske kriterier
Censurkomitéen sammensætter udstillingen alene ud fra kunstneriske kriterier. Alle andre kriterier er censureringen uvedkommende.
Den samlede censurkomité tager stilling til samtlige indsendte værker.
Spilleregler
Censorerne får tre dage til et forberedende gennemsyn, hvorefter de samles i Kunsthal Aarhus til den afgørende udvælgelse, der foregår over tre runder.
1. runde:
Alt materiale gennemses. Er der én censor, der ønsker at gense et eller flere af indsenders værker, går alt videre til 2. runde.
2. runde:
Her kan vælges enkeltværker ud. Er der mindst to censorer, der ønsker at gense et eller flere af indsenders værker går disse videre til 3. runde.
3.runde:
Sidste og afgørende - her udvælges værkerne til KP21-digital. Der skal være mindst to censorer (almindeligt flertal) der går ind for et værk, for at det antages.